ONS VERHAAL

Wind is er overal, wind is universeel, windstil is het haast nergens of nooit!

Het kan windstil zijn maar meestal staat er bij ons in het Brugse Ommeland van alles te beleven!

Wij streven niet naar perfectie,  waar is het immers perfect, maar wel naar  gezelligheid, naar warmte, een sfeervol thuisgevoel!

We willen ons onderscheiden van een hotel waar alle kamers meestal identiek zijn,  we zijn een bed & breakfast met 4 kamers met telkens een eigen karakter, een ander uitzicht, een andere wind!

Tramontana, Mistral, Sirocco en Levante zijn de namen van onze 4 gastenkamers.
Het zijn veel voorkomende winden voornamelijk in Europa en we hopen zo dat alle gasten zich thuis voelen bij ons, van waar ze ook komen ‘overgewaaid’!

Komen de gasten bij ons op vakantie voor enkele nachtjes om te fietsen, supertof, of misschien woont hun familie bij ons in de buurt,  dan kunnen ze bij ons ook logeren voor 1 nachtje, of is er bij ons iets te beleven op cultureel vlak zoals een bezoekje aan Brugge, je kan er van bij ons naartoe fietsen via de Kastelenroute! 

Ook zijn klanten welkom die omwille van professionele redenen hier wensen te verblijven, een vroeg ontbijt is geen probleem, de ochtendstond heeft goud in de mond!

Een trouwfeest of een etentje in de buurt, maar geen zin om daarna 100 km terug te rijden of in de file te staan, hier is het rustig vertoeven! 

Of misschien hebben jullie iets te vieren en wensen jullie te genieten van een luxueus ontbijt met bubbels!

Voor elk wat wils!

Van harte welkom in B&B Tramontana!