Troeven

Bed and Breakfast Tramontana beschikt dankzij een zeer gunstige ligging over heel wat troeven. Tot rust komen kan dankzij de kalmte die de vele natuurdomeinen met zich meebrengen, de vele fiets- en wandelroutes die starten bij of rond B&B Tramontana en de gezellige terrasjes rond de kastelen. De rest van België ontdekken kan dankzij de gunstige ligging dichtbij de E40 richting Brugge en Oostende of richting Gent en Brussel. Ook beschikt Torhout over een eigen treinstation met spoorlijnen richting de rest van België.

Zowel voor zakenreizigers, avonturiers of families is er wat wils in Bed and Breakfast Tramontana. Een eigen parking (inbegrepen in de prijs) zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw wagen gedurende uw verblijf.  De ruime kamers zijn groot genoeg om met een jong kindje te reizen en de WiFi verbinding zorgt ervoor dat je (indien gewenst) altijd verbonden blijft met de rest van de wereld. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen verwelkomen in onze Bed and Breakfast. Hopelijk tot gauw!

bicycle-bike-handlebar-5991.jpg

ACTIEF

Gelegen tussen het Kasteel d’ Aertrycke, 3 km en het Kasteel van Wijnendaele, 4 km, het grootste bosreservaat van Vlaanderen Fietsen langs de Kastelenroute (56km) & Wijnendaleroute (58km), naar Oostende (20 km) langs De Groene 62 en Brugge (20 km)

 
adult-affection-baby-698878.jpg

GEZINSVRIENDELIJK

Onze B&B is zeer kindvriendelijk, gelegen in een rustige en veilige straat en op wandelafstand is er de grote speeltuin 'DE WARANDE'! Voor onze gasten is er ook een keukentje met koelkast, microgolf, ed... waar je een snack kan bereiden.

background-beam-beautiful-33707.jpg

UNIEK

Hou je van de mooie steden Brugge, Oostende, De Haan maar verblijf je liever in een oase van rust en ruimte, dan is onze B&B uniek gelegen: gemakkelijke verbinding naar de kust en alle grote steden 5 min van de oprit Privé-parking, ook voor fietsen

 
art-background-blur-255441.jpg

ROMANTISCH

Romantisch etentje in het Kasteel d’Aertrycke, maakt deel uit van de gastronomische Passim Restaurants! Wandelen met zijn tweetjes rond het Kasteel Wijnendale, een oase van rust Brunchen op zondag met bubbels!